D'inicis i de retorns

Després d'un entrada entre agra i divertida, aprofito per penjar unes quantes fotografies d'avui a Harvard. Hi tornen a haver cadires des del final de juny i he fet la mateixa fotografia que vaig fer a l'hivern des de dalt de les escales de la Widener Library que us va agradar tant. Ara, la versió estiuenca.


Campanya antitabac al campus, on no hi he vist mai fumar ningú.


Ara hi torna a haver molta gent, però són turistes, sobretot. Les escales des d'on he fet la foto estaven pleníssimes de turistes fotografiant-se, amb uns braços llargs i tot per fer-se autoretrats. Els he hagut d'esquivar i veig que no ha quedat gaire bé.
Per sort, aquí les biblioteques no tanquen a l'agost, només fan horari reduït.

Xafar el campus em recomforta.

I l'agenda que m'he comprat a la Coop per organitzar el curs que ve! De conjunt amb la carpeta Harvard que em va regalar J. aquest estiu i amb la dessuadora que em va comprar anys enrere. D'aquí dos setmanes farà un any, molt viscut i ple d'experiències que poc m'imaginava, que vaig arribar i començaré el darrer any  aquí. Així que ja tinc ganes d'obrir l'agenda i començar a organitzar aquest any nou (encara que el curs comenci al setembre)!

I la setmana que ve ma cosina vindrà uns dies!

P.S. Espero recuperar la normalitat del blog ben aviat!

Comentaris

  1. Bueno no pienses en las cosas malas y aprovecha que este curso comienza la cuenta atrás... :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. :) me encanta el inicio de curso :D espero que siga siendo así durante muchos años. ¡Pronto! Pero aun no están las asignaturas y quiero ir a una de oyente.

      Elimina
  2. A l'agenda, projectes que continuaran i potser uns altres de nous.

    Olivera

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí! M'encanta estrenar agenda per tot el que significa i aquesta té adhesius i tot que diuen 'library', 'research'... i moltes més per a estudiants. Avui, dia de feina, u d'agost.

      Elimina
    2. I a vegades haver tancat projectes també és un alleujament perquè comences fresc.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada