El regal de J.

Vaig dir que us penjaria unes quantes fotografies (de les moltes que vaig fer per petició d'Eva) de com havia quedat el regal de Nadal de J.

La idea va sorgir aquí al blog. És un feix de fitxes que he personalitzat, cadascuna amb la data d'un dia, perquè any rere any apuntem a la fitxa del dia que pertoca, una frase sobre el que hem fet aquella jornada. D'aquesta manera, tindrem, per exemple:

22 de gener de 2013: Hem anat a esquiar.
                         2014: He menjat maduixes fora de temporada
                         2015: He anat al cinema amb J.
 A més, quan es tracta de dues persones, cadascuna escriu la seua frase. En el nostre cas, com que ara estem a molts quilòmetres de distància, tenim dos jocs de fitxes (el meu més improvisat) que ja ajuntarem (tot i que vam utilitzar les mateixes fitxes durant uns quants dies de les festes de Nadal).

Les fotografies!
                       







I un regalet final d'avui:

A veure si un altre dia us penjo alguna aquarel·la! 



Comentaris

  1. Prepárate que mañana viene más nieve!! Empieza el invierno bostoniano... :)

    ResponElimina
  2. jajaja tu tranquila que si se la cosa se pone fea con no salir de casa no pasa nada :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. me han llamado de la universidad al móvil, para decir que mañana no hace falta ir, que cancelan todas las actividades.

      Elimina
  3. Oh, t'ha quedat molt bé! Li va agradar?
    Jo enguany he començat a fer el mateix (al quadern, però) una mica més modest: tinc una pàgina per a cada dia del mes. A veure si sóc capaç de dur-ho a terme tot l'any! Sembla una mena de Twitter analògic... :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Li va agradar molt, i això que a ell li costa escriure! Jo vaig començar encara més modestament: a les notes del mòbil! :D Ara em dissenyo les meues mes per mes.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada