#Blizzardof2015

#xoccultural
Primera foto del matí
Una estona més tard... ara encara continua.


Una de les coses que em sorprenen és que els veïns no es cansen de sortir tot el dia a apartar la neu. Aquí aquests ja feia dues hores que estaven fora. Havien començat per les escales. Són els famosos veïns del porxo, que en són molts. El senyor C. també ha sortit però ha remugat molt.


Per on deu haver passat? Per davant? Per on sortiré jo demà? Les escoles també han suspès les classes demà.

I mentre la tempesta continua, els meus veïns esquien per la carretera (suposo que el trànsit segueix tallat per motius obvis).


Comentaris

  1. És una gran nevada!
    La gent pareix que no té por del fred.
    Unes fotos molt boniques.
    Olivera

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els amics de Canadà sempre ens diuen que has de poder amb el fred, sinó el fred pot amb tu. I que si esperen que faça bona hora per a sortir, no sortiran mai! :)

      Elimina
    2. Jo estava molt mentalitzada sobre el fred, però quan has de sortir de casa a menys onze! Si fos per oci pur m'ho pensaria dos cops!

      Elimina
    3. I jo. Però ells a -15º diuen: "Aprofitem per eixir avui que no fa fred" (Fred = -30º). :O

      Elimina
  2. Por aquí sigue sin parar de nevar pero en Somerville ya han avisado de que a las 12 de mañana se termina la alerta y se puede aparcar, si encuentras sitio entre montañas de nieve ;) Mñn va a ser divertido... jijiji

    ResponElimina
    Respostes
    1. A las doce? Yo voy a clase a las diez! :s Parece que sigue nevando. Tengo ganas de salir a tocar la nieve y verlo todo.

      Elimina
    2. Los colegios no abren hoy tampoco, pero supongo que las universidades tendrán otras normas diferentes.

      Nosotros saldemos a por el coche y ya de camino pues daré una vuelta para ver como está todo ;)

      Elimina
    3. Tengo una amiga que es maestra y me dijo que el martes les dijeron que no volvieran hasta el jueves, pero a mí me llamó el servio de emergencias de Harvard el martes por la noche para decirme que ya estaba todo. Fue una aventura llegar!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada