Silenci?

No he dit gairebé res des que vaig saber que me n'anava. Bé... no sabeu el que us espera, perquè el 14 d'agost torno a la càrrega! El 14 surt el meu vol i quan arribi a Boston per a vosaltres ja serà el 15, però a tots, amics, familiars i companys de la catosfera us mantindré informats de la meua nova aventura.

No he dit res perquè encara estic més aquí que allà, enllestint o delegant projectes, acomiadant-me de tothom i perquè també he invertit temps aquests darrers mesos a fer els tràmits. Ah! També he obert un compte al Twitter, així que també podreu seguir-me per allà.

Mentrestant, us copio el vincle d'un dels meus darrers projectes, que explico en un blog nou: http://creaunmoocpasapas.wordpress.com/. La Noe em prendrà el relleu en la coordinació presencial un cop sigui a Harvard, de manera que jo només n'hagi de fer la supervisió des d'allí i em pugui dedicar amb totes les meues forces al meu projecte de recerca postdoctoral! En tinc moltes ganes!

P.S. Les dues primeres setmanes he reservat un hotel a Boston per anar buscant pis des d'allí. Hi diu que té Internet...

Comentaris