Parlem clar

http://www.ara.cat/politica/artur_mas_0_773922697.html

P.S. Està molt bé començar a debatre sobre com volem que sigui el nostre Estat, però alerta!, ho hem de decidir nosaltres, tots, hi ha d'haver un debat social (que comença a ser-hi) i haurem de ser consultats, no només unes declaracions. I veurem si volem ser república o monarquia, tot i que aquesta darrera opció no m'havia passat pel cap. Historiadors, repassarem les nissagues catalanes per buscar descendents de reis de casa catalana? O quina fórmula hi haurà? O algú tenia en ment uns Borbons i ara resultaria que regnaria aquí un Borbó anomenat Felip V (de Catalunya), recordem que el IV ens va deixar sense llibertats i que alhora faria el mateix paperot a Espanya? Deixem-nos estar d'ambigüitats, volem la independència, és a dir, un Estat propi i independent, que em comença a fer por que ens donin gat per llebre. Per poc, no ens hi posem, tots sabem com fa i desfà Espanya. Va, que anem per bon camí, Molt Honorable President (tot i que alguns estem amb l'ai al cor: no volem cap escletxa).

P.P.S. Per si algú no ho té clar: quan he escrit "tots" vull dir els catalans, és clar. Bé, els catalans del Principat de Catalunya, de moment.

Comentaris

  1. Ens hem de preparar per aguantar tempestes dels quatre costats, però al final ho aconseguirem.
    Visca Catalunya... Lliure!

    ResponElimina
  2. Visca, visca, visca! Em penso que la base ja és tan sòlida que ja no pot trontollar, almenys tinc aquesta bona sensació quan llegeixo com la gent comenta les amenaces del govern espanyol, quan la UE fa un pas en fals... Ho aconseguirem!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada