dissabte, 26 de juliol de 2014

Llocs que m'agradaria visitar dels EUA: la llista

Abans d'anar a viure uns mesos a un país sempre em compro una guia de viatges (a Altaïr) i faig un cop d'ull a blogs que en parlen. Fullejo la guia de dalt a baix, busco imatges i opinions... si tinc temps, m'agrada preparar bé possibles rutes i marcar les pàgines que m'interessen per visitar. Això sí, de la llista inicial sempre en solc veure la meitat. Quan vaig fer l'Erasmus a Torí ja em va passar, però després he tornat a Itàlia molts cops, alguns sola, i he anat explorant-la. M'encantaria anar a Sicília i visitar algun poblet de nord que encara tinc pendent. Quan vaig fer l'estada de recerca a Londres no sabeu quines rutes m'havia empescat per tot el Regne Unit (fins a Escòcia)! I de fet vaig viure intensament la capital i gairebé no vaig fer escapades: hi havia tanta vida cultural! Quan vaig tornar vaig estar una temporada sense ganes d'anar a exposicions, museus o al teatre; n'havia quedat una mica saturada i volia molta tranquil·litat. De fet ja em va anar bé per acabar la tesi. Ara m'he marcat uns quants llocs que m'encantaria veure, sense ni tan sols tenir en compte que estiguin lluny de Boston, així que us en deixo la llista (sense compromís de complir-la):

- Boston* (segur) FET. DES D'AGOST 2014.
- Yellowstone (difícilment, lluny i cotxe, però potser amb un bus organitzat?)
- Niagara Falls* (molt possible) FET. ABRIL 2015.
- Washington D. C.* (molt possible). FET. SETEMBRE 2015.
- Disney World i Orlando Studio FET. ABRIL 2016 (per la companyia)
- Chicago FET. MARÇ 2016.
- La casa de la cascada NO HO CREC (cotxe)
- Arches National Park NO HO CREC  (cotxe)
- Monument Valley NO HO CREC (cotxe)
- AFEGIT: MIAMI. FET. MARÇ 2016.

També m'agradaria tornar a Nova York, a la primavera (fet; millor nevat, però... encara no estava florit; això sí, molt ben acompanyada), a la tardor o a l'estiu, però sense que estigui nevat, per veure'n l'altra cara. Segur que descobriré molts llocs que ara no m'espero. S'accepten recomanacions (tot i que tinc gairebé tota la guia marcada). FET. Març de 2015 i abril de 2016.

Abans de tot això, però, faig un viatge amb la família a Jordània (!!!!!). Estaré molts de mesos sense veure'ls, fins a Nadal i marxo totsola als EUA. Espero conèixer gent aviat. :)

ACTUALITZO: Al final J. no vindrà i m'ho prenc amb més tranquil·litat (i sense cotxe), però actualitzo els llocs on he anat.

divendres, 25 de juliol de 2014

Silenci?

No he dit gairebé res des que vaig saber que me n'anava. Bé... no sabeu el que us espera, perquè el 14 d'agost torno a la càrrega! El 14 surt el meu vol i quan arribi a Boston per a vosaltres ja serà el 15, però a tots, amics, familiars i companys de la catosfera us mantindré informats de la meua nova aventura.

No he dit res perquè encara estic més aquí que allà, enllestint o delegant projectes, acomiadant-me de tothom i perquè també he invertit temps aquests darrers mesos a fer els tràmits. Ah! També he obert un compte al Twitter, així que també podreu seguir-me per allà.

Mentrestant, us copio el vincle d'un dels meus darrers projectes, que explico en un blog nou: http://creaunmoocpasapas.wordpress.com/. La Noe em prendrà el relleu en la coordinació presencial un cop sigui a Harvard, de manera que jo només n'hagi de fer la supervisió des d'allí i em pugui dedicar amb totes les meues forces al meu projecte de recerca postdoctoral! En tinc moltes ganes!

P.S. Les dues primeres setmanes he reservat un hotel a Boston per anar buscant pis des d'allí. Hi diu que té Internet...