Propòsits del 2022

El 2022, un full en blanc.

1. Busco més estabilitat laboral i tornar a xalar de valent a la feina. M'ho plantejo a mig any, perquè he renunciat a la plaça d'associat i: JULIOL: EN PLE PROCÉS DE SELECCIÓ I UN BON PLA B (I C).

2. Lluc i Gina són la meua prioritat. Serà un any de primeres vegades per a Gina, que avui fa 4 mesos i ja ha tastat farinetes de plàtan! (Lluc va començar als 6). Vull estar present en el dia a dia dels dos, fer fàcil la transició a família de quatre en la mesura que ho sàpiga fer. JULIOL: SÍ. I al setembre els acompanyaré en l'inici de P3 a l'escola dels grans i l'inici de la llar d'infants amb un any acabat de fer. JULIOL: G. ES QUEDARIA AMB MA MARE, UN CURS MÉS SENSE LLAR D'INFANTS. L. VA COMENÇAR ALS 18-19 MESOS. També voldria que Lluc passi a la llet amb tassa, pels volts dels seus 3 anys. FEBRER: FET

3. Tot i que no és un propòsit, darrerament veig que soc capaç de tornar a fer activitats no necessàriament enfillada, perquè tinc confiança en mons pares i penso que hi ha èpoques en què no tindrem tanta feina tots plegats i ens ho podrem permetre. Això sí, el que m'agrada més del món és fer activitats tots junts. OK.

Extres:

- menys comodins: xocolata i xarxes socials quan vull desconnectar. Però això no és un propòsit perquè no sé si m'ho plantejaré de debò. Ho deixo com un apunt. JULIOL: ENCARA SENSE INTENTAR. L. també va començar natació al maig i ens agrada molt.

Al final, més que propòsits, són apunts de com veig ara un any que em penso que serà molt bonic. I desig de salut.




Comentaris

  1. Concretem:
    - Esmorzar cada dia Lluc. Fer berenar als dos.
    - + banys els dos.
    - + puntuals llar d'infants: 9-9.30.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tornar a usar l'agenda.
      Una rentadora al dia fins a fer net.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada