Propòsits del 2022

El 2022, un full en blanc.

1. Busco més estabilitat laboral i tornar a xalar de valent a la feina. M'ho plantejo a mig any, perquè he renunciat a la plaça d'associat i:

2. Lluc i Gina són la meua prioritat. Serà un any de primeres vegades per a Gina, que avui fa 4 mesos i ja ha tastat farinetes de plàtan! (Lluc va començar als 6). Vull estar present en el dia a dia dels dos, fer fàcil la transició a família de quatre en la mesura que ho sàpiga fer. I al setembre els acompanyaré en l'inici de P3 a l'escola dels grans i l'inici de la llar d'infants amb un any acabat de fer. També voldria que Lluc passi a la llet amb tassa, pels volts dels seus 3 anys.

3. Tot i que no és un propòsit, darrerament veig que soc capaç de tornar a fer activitats no necessàriament enfillada, perquè tinc confiança en mons pares i penso que hi ha èpoques en què no tindrem tanta feina tots plegats i ens ho podrem permetre. Això sí, el que m'agrada més del món és fer activitats tots junts.

Extres:

- menys comodins: xocolata i xarxes socials quan vull desconnectar. Però això no és un propòsit perquè no sé si m'ho plantejaré de debò. Ho deixo com un apunt.

Al final, més que propòsits, són apunts de com veig ara un any que em penso que serà molt bonic. I desig de salut.
Comentaris

  1. Concretem:
    - Esmorzar cada dia Lluc. Fer berenar als dos.
    - + banys els dos.
    - + puntuals llar d'infants: 9-9.30.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada