Mala combustió de gas

Escric aquesta entrada perquè no puc fer res més. Hauria de corregir treballs de la UOC, que tenen termini de lliurament, però allò dels contratemps i imprevistos, que normalment redueixes a un o dos l'any, realment imprevisibles, en el nostre cas és cada dia. La gestió de la postventa del pis és una tortura. No trobareu la resposta sobre com actuar en cas de mala combustió de gas, en aquest escrit. Més aviat s'agraeixen les propostes.

Dijous: revisen la caldera i li treuen el precinte.

Divendres: instal·lem alarmes de seguretat i alarma de qualitat de l'aire. L'alarma, que potser ens ha salvat la salut i/o la vida, es dispara a la nit. Ventilem.

Dissabte: matí: es dispara l'alarma i truquem als que les gestionen. La reiniciem i en  fan el seguiment. A la nit torna a pujar i hem de ventilar. J. entra a la cuina i es mareja pels gasos acumulats.

Diumenge: Truquem al gas. Durant el cap de setmana no tenen servei d'emergències. Dilluns revisaran l'escalfador de l'aigua. Desconnectem el gas i passem la clau. Ni aigua calenta ni calefacció. La bomba d'aire (amb electricitat) tampoc no va, està espatllada des del principi i no l'arreglen.

Dilluns: Ve el tècnic del gas. Tot és correcte però la seua feina s'acaba amb la caldera. Hi ha un conducte sospitós. S'adona pels gràfics de l'alarma que ha pujat la contaminació de l'aire de forma alarmant (més de 500). És responsabilitat de la constructora, ens diu. Hi truquem de seguida al 902 d'emergències (perquè no tenim telèfon de contacte de postventa, només un correu que miren un cop al dia). Enviem un correu a postventa dient que és urgent. Després d'insistir-hi, ens truquen al migdia però no vindran fins l'endemà perquè no sembla que els corri pressa.

Dimarts: Em quedo a casa per esperar el tècnic. A les deu escric a postventa urgint-la perquè enviï algú, i més estant embarassada. Em diu que intenta contactar-hi i que just ahir i avui el cap d'obres de postventa té vacances i van una mica perduts. Ve el tècnic: mira l'escalfador i no fa res. No em fa gaire cas amb el conducte que no està ben segellat. Diu que puja al terrat a mirar les canonades. No troba res. Avui va i s'interessa per la bomba de calor, la nostra i la dels veïns, que també té problemes. Hi insisteixo i no hi dona prioritat. Que ja buscarà una solució. Ha vingut dos cops sense novetats quant al gas. Escrivim un altre correu a postventa. Res. Truco al 010. Si dijous no ho han solucionat hi presentarem una reclamació a Consum. Si pugés a més de 500 l'alarma (que no, perquè només ho connectem per dutxar-nos els cops imprescindibles) hem de trucar als bombers. J. torna a trucar a la promotora i es vol informar a l'OCU (ja n'és arran del que va passar amb Endesa, tot i que encara no ha fet res).




Comentaris

  1. Quina promotora es? perquè es al·lucinant tot això...

    ResponElimina
  2. Avui J. ha avisat els del gas una altra vegada i ens han fet una auditoria. Hi era present el cap d'obra de postventa de la constructora, que aquests dos dies estava de vacances. No han trobat cap fuga i pareix que podem dormir tranquils. Aquest matí he trucat a Securitas des de cals pares, perquè com que tornava a pujar l'alarmeta, L. i jo hem desfilat cap a un lloc segur. Securitas m'ha dit que no mesuren cap gas concret (no deu ser com l'alarma de monòxid de carboni dels senyors C. de Somerville) sinó la qualitat/quantitat d'oxigen i que per això no avisen directament als bombers. Ho deixen a criteri del client. Podem ventilar. Hem passat uns mals dies. Potser la calefacció, la dutxa... fa aquesta condensació d'aire i només cal ventilar. Jo vaig sentos olor de gas el dia que van posar l'escalfador, però era nou i tampoc no hi vaig donar mes importància. Més val així. Ara J. ha anat a canviar a Barcelona un producte que ens havien venut d'exposició (sense saber-ho nosaltres) els de la botiga de nadons.
    Temes que queden per resoldre amb postventa:
    a) no funciona la bomba de calor,
    b) tres vidres ratllats,
    c) manca de cable Ethernet a l'estudi,
    d) altres.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada