Harvard Museums of Art

Metamorfosi de Dafne
La setmana passada Harvard va inaugurar la renovació dels museus d'art, que han estat tancats durant uns anys. Per celebrar-ho, van convidar els estudiants de la universitat fa unes setmanes a passar la vetllada (d'etiqueta) al museu, amb actuacions i música. Divendres passat van fer la recepció per a tota la comunitat de Harvard, però jo vaig pensar que seria millor esperar unes setmanes per evitar les aglomeracions (amb el carnet hi puc entrar sempre gratis i convidar-hi un acompanyant). Durant el cap de setmana van convidar a l'obertura els residents de Cambridge i avui regalaven també entrades gratuïtes als interessats per Internet. Em penso que això està previst que duri un parell de setmanes. I, malgrat que volia resistir-m'hi, I. em va donar una entrada per a avui a les dues i com que per horari m'anava molt bé, avui, dia de pluja, hi he fet cap. Hi havia moltíssima gent, però m'ha encantat: per la disposició de l'espai, al voltant del pati interior i per l'ús del vidre i els espais oberts, perquè té una mida assumible per al visitant i per les peces d'art. Les meues preferides: impressionistes i avantguardistes només entrar, art del Renaixement i les obres orientals (japoneses, sobretot). També hi he trobat unes quantes transformacions clàssiques...

Comentaris

  1. Yo estuve el domingo por la noche y no había demasiada gente aunque tampoco es que estuviera vacío. Me gustó mucho la zona central del patio!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es preciosa y conforme vas subiendo y se ven los cuadros asomando en la parte del pasillo, aún gana más, ¿verdad? Ayer era para todo el mundo y llovía, estaba llenísimo a las dos!

      Elimina
    2. Claro, supongo que la gente a esa hora aprovechó para verlo, pero el domingo de 8 a 10 de la noche estaban todos durmiendo. Así que no se estaba mal.... Otro día quiero volver por el día para ver la iluminación que tiene gracias al techo de cristal ;)

      Elimina
    3. Eligisteis una hora privilegiada, no sabía que estaba abierto hasta tan tarde! El techo se parece al de una de las salas de la Widener Library y en verano es muy bonito para estudiar (lástima del aire acondicionado).

      Elimina
  2. No hi ha cap museu d'art del món que ignore Ovidi, no? :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada