És indignant!

I no és fàcil que en les circumstàncies de crisi actuals jo m'indigni amb el règim que ebs imposen els polítics, si toca estrényer-se el cinturó ens toca a tots, però a quin estereotip de jove parla aquesta gent?? Mireu quin vídeo m'han fet arribar, encèn la sang a qualsevol!!

El que no diuen és que amb la preparació que tenen molts joves a Londres hi poden fer molt més que servir cafès, tot i que sí, potser per a tenir feina, hauran de marxar. N'estic farta de sentir el discurset dels que es queixen (no se'n planyen, es queixen) que els joves marxen a buscar feina fora (bé... en molts casos és perquè aquí no n'hi ha o les condicions són dolentes i busquen alguna cosa millor, que els doni un futur). Però encara és pitjor el pensament cada vegada més generalitzat que les empreses poden disposar d'aquests joves com els roti, que han d'estar disposats a viatjar i a no tenir un lloc estable mai, que avui els podem enviar a la Xina i demà al Canadà... quan podran estabilitzar-se? Quan podran formar una família aquests que avui són joves? També els hipotequem l'estabilitat?

I això ho diu una amant dels viatges, que va anar a Londres fa uns mesos per fer alguna cosa més que servir cafès i que de fluïdesa, ja en té! Quina barra!

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada