Shakespeare, icona nacional?

Sembla que els anglesos no graten per una pel·li com aquesta: http://www.youtube.com/watch?v=lXILcLr5Xr8&feature=player_embedded. Està anunciada a totes les parades de metro, Sirvent i Colom no han tingut la mateixa sort...

Comentaris

  1. Caram, gràcies per la informació, miraré de veure-ho això. Sobre Shakespeare hi ha moltes teories, fos qui fos, està clar que es va quedar amb tothom i continuarà... He vist les pel·lis del Bilbeny i, tampoc sé qui té raó, però semblen molt ben documentades. Espero que t'estigui anant bé per Old England... Salut!

    ResponElimina
  2. Jo també em moro de ganes de veure-la. Al 33 van fer un documental de Shakespeare fa un temps que estava molt bé (llàstima que només en vaig agafar el final). Els crítics anglesos no l'han deixada malament, la nova estrena. Pel que fa a Bilbeny, la de Sirvent encara té moltes coses per explorar, però la de Colom està molt i molt ben documentada, a més, no és l'únic estudiós que ho diu i ho demostra. Gràcies, Òscar, tret dels problemes tècnics amb la residència (ara em diuen que estem a 4 graus, aquest matí menys, i segueixo sense calefacció per 5è dia consecutiu)... Per la resta, cada dia millor!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada