A Roma hi falta gent!

Fotografia extreta de la Viqui i que pertany a Julo.
Aquesta Setmana Santa passarem uns dies a Roma, on vaig estar un gener de fa 5 anys amb uns amics als quals ara veig molt de tant en tant. Aquesta vegada hi tornem a anar una bona tropa: 11 persones, però tots família. És el regal d'aniversari dels iaios. Tinc unes ganes de tornar a Roma, ara ja sense la febre de visitar-ho tot, deixant-me portar i prou, menjant molta pasta i tornant a practicar l'italià, que últimament em toca fer competència passiva i no és ni la meitat de divertit. Vosaltres, que sabeu la debilitat que sento per Itàlia, ja us podeu imaginar la il·lusió que em fa tornar a la ciutat-monument. Per cert, per culpa de la son d'alguns mandrosos, encara no he vist els museus vaticans (no sé si entra als plans familiars, però tantsi sí com si no, a Roma encara hi hauré de tornar, que vull visitar-ne molts més indrets, d'aquells que no són de primera visita i que, per tant, m'hauré d'esperar encara una mica més per veure).

Ai, encara recordo els 0,10 cèntims que ens va costar el bitllet d'anada a Roma, tot i que amb les taxes va acabar pujant una mica més! Vam fer nit a l'aeroport. Era el nostre primer Ryanair-Girona.

Comentaris

  1. Roma! Una altra meravella de ciutat. Mira d'anar-hi, als museus del Vaticà...I a les catacumbes, si no ho has fet.

    ResponElimina
  2. Les catacumbes va ser l'altra! Teníem 4 dies i, tot i que els van aprofitar molt, ens vam dividir mig dia entre els que vam anar a veure el Moissès de Miquel Àngel que havíem trobat tancat el primer dia, les termes de Caracal·la i el Colisseu per dins i els que van fer catacumbes + termes! Ja ho tinc a la llista de pendents, però amb els iaios no crec que pugui ser, serà una altra vegada, segurament amb J., que encara no hi ha anat mai.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada