Celebració de primer aniversari


Ahir vam celebrar el primer aniversari de Lluc. Us dono idees per a muntar una festa tan especial com mereix l'efemèride però senzilla, per a pares amb poc temps (tot i que ens pensàvem que les banderoles, les cols de papers i tot plegat ja estava muntat i J. s'ha passat nits davant de la TV fent manualitats). 

1. Invitacions. Volia que L. hi participés, així que van ser una cartolina blanca D'un A 3 i ell, amb pintures de dits de diferents colors hi va anar estampant mans i peus. Totes diferents i fetes a mà. A mi m'agrada guardar-ho, així que també en va fer una per a nosaltres.

2. Convidats. Pares, iaios i padrins. Lloc: casa nostra, que és ple hivern. Aquest cop, a diferència del sant, vam fer-ho a les cinc i a les 7 ja havíem menjat pastís i va entrar a fer una migdiada tard. El vam despertar poc més d'una hora més tard per a sopar, però no va voler.

3. Menjar (berenar). Al sant vam fer aperitiu i foundue de fruites amb xocolata, ben entaulats i pastís de postre. Aquesta vegada vam fer el pica-pica, i a més vam comptar amb plats dels convidats. Ho vam posar a la taula allargada i cadires escampades pel menjador. Nosaltres dos vam fer el més senzill: pa sucat amb tomaca i embotits.

4. Decoració: de La Festa, Party Fiesta i un paquet d'Amazon tot i que aquest cop en volia prescindir per compromís. Vam triar la selva com a tema perquè aquest primer any s'ha fet un fart de girafes, animalets salvatges, tenia una manta d'activitats de la jungla i dos sonalls-girafa. I els reconeix. A L. els globus i el guarnit que penjava li van encantar. Idees pe decorar amb animalets i tons verds a Pinterest.

5. Smash cake. Vam fer un reportatge de fotos per Nadal: sis fotos ràpides de Nadal i, el que més ens interessava: ell davant d'un pastís verd, que va acabar ben destrossat. Per a ell va ser com un regal perquè va xalar de valent i va fer la gran plorada quan van llevar el pastís. Les vam penjar a la porta corredissa.

6. 12 fotografies, una de cada mes d'aquest primer any: el canvi és molt evident!

7. Un pòster din a 3 que vaig fer jo amb el nom, pes, què li agrada fer, quines paraules diu, què sap fer, color preferit, menjar favorit i molts de dibuixets. Si n'hi vaig fent cada any, encara que ja no el poséssim a la festa, tindrà un munt de dades gracioses sobre ell. Per exemple, que li encisen les llenties i la tomaca, les rentadores, què sap dir paraules com "arbre" i el seu color preferit és el groc, què sap seure, aplaudir... Segur que l'any que ve hi podré escriure caminar!

8. El Racó de les cartes: cartes i missatges dels convidats que li donaré als 18! 

9. Corona de roba amb velcro i número enganxat.


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada