L'habitació de L.

A poc a poc anem fent l'habitació de L. Tinc molt poques estones de no estar amb ell (ahir vaig anar a la festa dels trenta anys de M. i vaig sortir una estona sense ell. Vaig xalar, però m'estimo més xalar amb ell), així que normalment aprofito per avançar quan hi són els sogres.
Primer va arribar el penja-robes, que ja us havia ensenyat i que està pensat perquè quan sigui més gran vegi ell la roba i la pugui agafar (autonomia). El tenim des d'abans que nasqués. Després la calaixera, regal de mons pares, que també li regalen el llit de gran (ja el tenim triat però ara no hi cabríem). És un llit baixet, pensat perquè també se'n pugui aixecar tot sol i perquè, si en caigués, no es fes mal. Per afavorir la transició, hem pintat el llit de baranetes de fusta de J. de color blanc. Serà el segon bressol de L., que ara dorm al menudet a la nostra habitació. A Tivenys fa servir el meu, que el fuster va arreglar perquè el van fer servir tots mons cosins encabat de ma germana i, abans, jo. La butaca del racó (també regal de mons pares) va arribar a finals de gener, més tard que ell, però l'havíem encarregat al novembre. I vam comprar la cortina a LeroiMerlin, de xiquets amb globus.
Les capses de damunt del tipi eren provisionals però m'agrada com queden i potser no les canviaré. La catifa la vam mig comprar amb punts de la llista a PalaciodelBebe, tot i que l'experiència amb ells no ha estat bona. Fins als quatre mesos no hi vam afegir els vinils i gomets, que vaig penjar jo. Encabat ens vam animar i J. va penjar el quadre i el regle per mesurar l'alçada. Gairebé tot ens ho havien regalat. El que està conjuntat és de la col·lecció Party de PetitPraia. Algunes coses eren a la llista i així tenim el protector de bressol del conjunt, els coixins, la funda nòrdica. També vaig mirar que no desentonés amb l'aixovar que li va fer ma iaia P. La col·lecció,a diferència de les altres que m'agradaven, no es limita a un o dos colors sinó que et permet més varietat (i no és blau-xiquet). Espero que li duri uns quants anys.
Vaig treure els coixins, vam folrar per davall el cavall de fusta, regal de sa padrina. A la porta hi té les lletres del seu nom en fusta (lletra d'impremta) i un penjador de porta amb el seu nom escrit en lletra lligada i un xiquet vestit com ell que acarona un vedell (pel bou de l'evangelista).
Aquesta setmana ens han arribat el prestatge de contes (amb els contes de cara L. perquè pugui triar ell i els vegi sense saber llegir-ne el llom) i la làmpada per al sotre (la de nit la tenim a la nostra habitació, de moment). Aviat comprarem el matalàs, que ho hem de dosificar, però ja comença a passar estones a la catifa i al sofà de la seua habitació. No sabem quan l'hi portarem perquè hi dormi.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada