Les bossetes

Ara casa nostra pareix la de les Teresines. Faig bossetes. A poc a poc les anirem tenint. De moment avui repartirem les dels convidats al bateig. N'he de preparar 60, que aviat està dit, però és que hem rebut molts de regals! I això que J. només en donarà als del bateig, per part seua.
Vam tenir uns quants models finalistes i al final hem optat per aquesta "bosseta" (les fotos estan fetes amb només 4 bombons al potet, però la resta en tindran més perquè els he encarregat a granel).
Què necessitem:
1. Els pots els hem comprat a Amazon. 12 unitats cada vegada. Combinen blau-verd i rosa i ja ens van bé per trencar estereotips. Ens van encantar. Són força grans (mida mitjana).
2. Bombons de praliné encarregats a una bomboneria del costat de la universitat. 4kg. i 400 grams, de moment.
3. Les etiquetes adhesives amb el nom i la data de naixement les vam encarregar a Amazon. S'ha d'instal·lar un programa a l'ordinador semblant al Photoshop. Ho va fer J. i va costar uns quants intents amb la impressora perquè quedés centrat. Em va parèixer difícil. Paquet de 100 fulls!!!
4. Els bombons estan embolicats però rento els pots. També se n'ha de llevar l'etiqueta del cul. Com que queda enganxifós i traure-ho amb alcohol allargava molt el procés, al cul hi enganxo l'etiqueta amb el nom i la data del bateig, avui, que tenim de quan vam fer les invitacions (no es podien encarregar menys de 10 fulls d'etiquetes).
5. El llaç està fet amb el cordó amb el qual vaig decorar les plantes que vam regalar al casament.
M'agrada molt com han quedat. Volíem una bosseta que es pugui guardar i, qui vulgui, reutilitzar; l'etiqueta que no es perdi, fer-ho nosaltres i que el contingut fos bo i fes goig. Si algú guarda les etiquetes en un àlbum que m'ho faci saber que en tenim de sobres i n'hi podem donar una sense enganxar.





Comentaris