Llista: #2 barbacoa!

Avui hem celebrat l'aniversari d'A. a casa d'uns amics amb pati. Ha estat una barbacoa amb molta gent i, com és propi d'A., amb tots els detalls imaginables: begudes, còctels amb palletes hawaianes, crispetes, pica-pica, fins i tot els bols estaven decorats, la carn per fer a la barbacoa, la decoració, postre, pastís (no me n'he pogut estar i, malgrat que ja estava farta, he repetit de pastís). Us deixo amb una imatge que ho diu tot. Bé, ha fet sol i, tot i que m'he posat crema més d'una vegada, ara estic una mica roja i no sé si no ha estat de quan m'encaminava cap a casa, a la vora de Union Sq. a Somerville, on vivien els bessons abans de mudar-se. 


Massa cansada per seguir escrivint! 

Comentaris

  1. jajaja yo no voy a hacer al final la entrada sobre la bbq porque apenas hice fotos... la dejo pendiente para otra ocasión.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fue una pasada, con todos los detalles, incluso las pajitas caribeñas. Quería pedirte la receta del pastel, que ya sabes que repetí a pesar de estar llenísima. Yo no, pero seguro que mi madre se anima a hacerlo. Estaba riquísimo.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada