Walt Disney World (salutació breu)!!!


Aquesta setmana sóc amb J.! M'ha vingut a veure i estarem junts fins al dia de Sant Jordi. Ara som a Walt Disney World (Orlando, Florida) i... anit va ser una data que no oblidarem! El primer dia vam començar per Magic Kingdom, el parc de Disney que també és paregut a París i ara ja hem estat a Epcod (futurista i amb cuines i cultures del món), Animal Land (entre altres activitats, un safari i un musical de Nemo que em van encantar) i al Hollywood Land, ambientat a LA, on hi ha un parell d'atraccions fortes (en una hi he pujat sola), recorreguts de pel·lícules, 3D i una presència rellevant de Star Wars). No parem, des del matí fins a mitjanit! No m'allargo més (segurament deveu haver rebut fotos nostres, a hores d'ara). J. ja dorm perquè és tard i tenia jerlag. Bona nit!


Fa bo, però no ens ha agafat la calor forta. 

Comentaris

  1. Dos viajes casi seguidos a Florida!!! Yo tengo muchas ganas de ir a Disney World pero yo quiero ir en Navidad, es una tarea que tengo pendiente.

    Pasarlo bien y disfruta mucho de la experiencia ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Afortunadamente, este es más largo. ¡Evita temporadas de colas! No hace un calor que moleste esta semana (yo pensaba que por estaa fechas sufriríamos calor). Ahora ya se acaba. :(

      Elimina
  2. Oh, una hora de recomanacions escrita al blog i s'ha esborrat de l'aplicació. ;(

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada