Sorpresa desagradable

M'ha desaparegut la cassola...

I, tal com sospitava, quan he preguntat si els treballadors de la pica n'havien necessitat una, el germà del senyor C. m'ha dit que només havia pujat al meu estudi el senyor C., que ell mateix l'havia arreglat en un moment, que només s'havia de treure el tub i desembossar. Que se'n va adonar perquè em va col·locar un pedaç a la tela mosquitera i es va rentar les mans després (així que res que ho havien vist perquè havia repercutit en problemes temporals a la cuina de ca seua). M'ha destarotat molt, i sobretot després d'haver-los donat el taló amb 150 dòlars perquè em va dir que era el preu (caríssim) del que havia costat arreglar la pica perquè havia contractat un tècnic.

Comentaris

  1. Un cas més en què la realitat supera la ficció.
    dòlars, cassola,

    De rissa. Pobra gent.

    Olivera

    ResponElimina
  2. Em vaig disgustar molt... Avui compraré la cassola...

    ResponElimina
  3. La próxima vez le pides la factura de la reparación del fontanero o lo que sea.... aunque espero que no haya próxima vez.

    Lo de que utilicen cosas de tu casa sin preguntar, creo que es costumbre por aquí... otra razón para que no deje a nadie entrar sin que esté yo presente.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, ya te imaginas la gracia que me hizo que esperaran a que me fuera para entrar... Y me mandaran un correo electrónico a posteriori...

      Elimina
    2. Us penjaria la carta que m'ha escrit el senyor C., però per discreció només diré que assegura que el paleta no va anar a la cuina i que tenia moltes floretes :D gairebé 200 dòlars la broma.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada