Toc toc

Castell de Gala Dalí a Púbol (escapadeta que hem fet aquests dies).

Aprofito aquesta entrada breu per desitjar-vos molt bon any. Aquestes festes he pogut gaudir de valent de la meua família i de J. i encara em queden uns quants dies per estar amb ells. Espero haver agafat un munt d'energia, perquè tinc moltes ganes de donar embranzida en els projectes que he començat. També he tingut temps de llegir (quan vaig arribar em va agafar una fama de lectures per plaer que no podia sadollar.

He estat al poble i també aquí, a S. C., però sé que no he tingut temps de quedar amb tots els amics que m'ho havíeu proposat (res d'horaris estressants, aquest Nadal!).

Diumenge torno a Somerville, així que espero seguir trobant momentets per actualitzar el blog. Als Reis els he demanat un curs d'aquarel·la al centre d'adults de Cambridge. Tenia ganes de provar-ho; em relaxava molt, pintar!

Quan torni us deuré penjar les fotografies que em va demanar Eva del regal a J., la idea del qual va sorgir a partir d'un comentari seu al blog.

Ara ve una mica costa amunt pensar en la feinada que m'espera i tornar-nos a acomiadar... (bé, també em retrobaré amb els amics dels EUA!).

Comentaris

  1. Parece que nos cruzamos en el aeropuerto... por cierto vente preparada porque aquí se esperan que bajen las temperaturas muchísimo, aunque parece que el jueves y luego ya se verá que pasa...
    Feliz día de Reyes!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Feliz día de Reyes! Voy a ir directa al taxi, que traigo más ropa y cosas aún :D (no lo tenía planeado, pero quiero tener mi música y... los regalos de Papá Noel! así que a la vuelta ya lo mandaré por mensajería). Haces bien de avisarme :)

      ¿Dondé iréis???? Espero que haya crónicas del viaje en tu blog!

      Elimina
    2. Repetimos viaje del año pasado... uno de esos que tengo aún sin escribir!! jejeje pero ese es mi propósito de año nuevo, tener todo un poco más al día en el blog.

      Yo si pudiese me traía la casa entera de allí!!! jjejeje así que te entiendo perfectamente ;)

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada