Coses estranyes que es fan a Londres per Nadal

La Copa Peter Pan: nadar al llac Serpentine de Hyde Park el matí de Nadal, l'aigua està per davall dels 4 graus.

Bé... no n'he trobat més, però el Times Out recull una sèrie de bromes que es fan a turistes i jo he triat les que m'han fet més gràcia:

Agafa les escales en lloc de l'ascensor a l'estació de Covent Garden: és molt més ràpid. (Per poc anglès que sàpigues, d'aquesta te'n salves. Aplicable a Russell Square).

Quan viatges en metro, els anglesos solen presentar-se a la persona que tenen a la dreta i a la de l'esquerra. (Hauria d'establir ordre i durada, com als sopars formals d'Òxford).

Si busques l'amor, trobaràs moltes noies joves i solteres a l'estació de King's Cross (és a dir, vés a la British Library).

Això deu ser humor anglès: si et poses l'Oyster card (la targeta del metro, Oyster és ostra) a l'orella sentiràs el mar.

Als londinencs els encanta que caminis a poc a poc i sobretot, que paris a fer moltes fotos!! (Els lectors del blog ja saben com caminen els anglesos).

Escapa't del tràfec de la ciutat anant a fer una passejada a Oxford Street (exactament el que vaig fer amb la meua família quan van venir!).

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada