Emocionant! #2mesosimig

Hem anat repartint les invitacions. Molt de caliu. Primer, al poble i per correu postal (em consta que n'hi ha que encara no les han trobat --a Europa!-- o que encara no han arribat). Ara, repartim les últimes i comptem convidats, perquè la idea inicial era saber-ne el nombre exacte el 15 de maig (vaig calcular que rebríem les invitacions molt abans, però la casa on les vam encarregar no va complir els terminis i hi va haver un embolic pel mig). Hem de tenir els deures fets quan ens cridin per a la "reunió de protocol" del restaurant. Amb les taules incloses organitzades. J. va una mica més tard, però li van fer les invitacions de seguida i sos pares ja n'han repartit. També comptem els convidats que vindran amb autocar des del poble per fer-ne la reserva. Hauran de començar el viatge d'hora. Després, hi haurà una parada a Tortosa perquè hi pugin més familiars, abans de fer cap al casament. 

J. ha tornat avui després d'un viatge de feina de dues setmanes. Tindrà períodes llargs de viatge. Així que deixaré per a demà (espero traure-hi el cap), la Fira Literal de Barcelona per signar autògrafs a la parada de Voliana! Demà és el meu sant.

A més, al final hem aconseguit que encaixés que el J. serà aquí tota la setmana amb el començament de les quatre sessions prematrimonials d'un grup de promesos de la Parròquia de sant Pere Octavià, on em vaig confirmar. Tinc la intenció de fer-vos cinc cèntims del contingut de les sessions!

La setmana passada vaig tenir la primera prova de pentitats a la perruqueria de davall de casa, però no me n'ensenyaven cap d'acabat i la perruquera havia d'atendre moltes persones, així que vam quedar qe ahir hi tornaria i me'n va fer diversos que em van agradar molt. Ara ja he triat! També em van maquillar i em va encisar. Avui J. també ha reservat cita a tres llocs de vestits de nuvis: dos de roba per a estrenar i un de lloguer. Li agrada triar i remenar, perquè jo només vaig visitar un lloc! Ma germana també ha triat vestit i li fan. Així que és inevitable que t'adonis que els darrers dos mesos passaran volant i que, almenys, amb el canvi de data, tindré més temps per estar tranquil·la, sense l'institut les darreres setmanes ni el congrés que tenia al juny. En tenim moltes ganes i ara, pensar-hi, els "ja voldria ser-hi", cada cop passen més sovint.

Comentaris

  1. le enseñé a una amiga tu tarjeta de boda porque me dijo que estaba buscando ideas para su boda del año que viene y me dijo que le había encantado la idea de los retratos y que era super bonita :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada