França, el país més groller per als turistes

http://www.ibtimes.com/articles/324660/20120405/rudest-nations-world-travelers.htm#page1. És el resultat d'una enquesta i segur que sorprén poc als que han estat a la capital del país... Jo hi vaig tenir males experiències, almenys! Els britànics són els tercers del rànquing. Em costa de creure que els americans també surtin al rànquing negatiu, mira que van ser amigables i servicials, amb mi! Però pel que fa al pol positiu... potser certs països han estat poc votats com a "grollers" perquè no són una de les grans destinacions turístiques i hi ha estat menys gent i costa més que et vingui al cap. És la sensació que he tingut.

Comentaris

  1. Aquestes llistes són curioses, però tampoc no se'n pot fer gaire cas, perquè en definitiva es basen en percepcions molt subjectives. I en les destinacions visitades, clar: difícilment jo podria votar sobre Nova Zelanda!

    De tota manera, tot i que no m'agrada admetre-ho, la meua experiència és que el lloc més rude i groller per als visitants és precisament ca nostra. :(

    ResponElimina
  2. T'has posat un bloc ben primaveral!

    ResponElimina
  3. No podia seguir amb l'avió ara que ja he aterrat a casa i que, si m'ho estava plantejant, l'any que ve em quedo aquí:D (em penso que tu també has tornat, tat? :P). Em penso que la gent que té més dificultats per integrar-se per tots els prejudicis que hi ha sobre que vénen a divertir-se i prou, a emborratxar-se, és temporal, ja tenen gent com ells... són els Erasmus, vagin on vagin. I cauen a les xarxes socials d'altres Erasmus, siguin del país que siguin i s'hi relacionen en la llengua del país on són. Bé, els grups d'espanyolets i d'italians solen ser més endogàmics. Però un Erasmus no és un turista. Jo vaig tenir tan mala experiència amb els parisencs la primera vegada (amb l'escola) que m'ha fet molta gràcia el resultat, a més aquell dia havia parlat amb un amic sobre el tema i... voilà!

    ResponElimina
  4. Oh, pobres gavatxos! Segur que són pitjors que els anglesos?? D'acord, tenen el seu punt borde, però jo els he acabat trobant el què. Clar que a París no hi estic de turista, més aviat d'habitant a curt termini!

    ResponElimina
  5. Jo em trobo en la situació contrària, Yáiza, precisament vaig anar a Londres a viure-hi uns mesos i poden ser molt hospitalaris, sobretot en determinats àmbits (la universitat), però tampoc gaire a les botigues ni els conductors en general. Hahah, per a mi guanyen el rànquing els parisencs de bon tros, a més, pel que fa als independentistes catalans els francesos no poden ni veure'ls!! I hi he tingut molt males experiències; un anglès callaria, potser faria algun comentari amb segones, però no t'atacaria mai verbalment per una cosa així. O almenys no recordo haver-m'hi trobat mai. :)

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada